Over ons

Alles begon toen mijn grootmoeder me als jongeman al eens een slok liet nemen van haar glas wijn. Ze vertelde me dat ik de wijn 10 seconden lang in mijn mond moest houden en dan mocht doorslikken. Als ik de wijn na 10 seconden nog proefde, was het een goede wijn. Mijn grootmoeder importeerde zelf wijn uit het buitenland en bottelde sherry. De smaken van die tijd hebben me nooit losgelaten. 

Op mijn 18 jaar begon ik samen met mijn toenmalige buurman bessen te plukken om wijn te maken op basis van fruit. Dat was geen groot succes, maar deze experimenten hebben me wel op ideeën gebracht voor de toekomst.

Toen ik 27 jaar oud was, heb ik een boerderij gekocht en een kleine wijngaard aangeplant van 300 stokken. Al snel werd het 1 hectare. Daarnaast had ik ook een escargotkwekerij. Die escargots waren gerenommeerd en kwamen zelfs bij tweesterrenrestaurants op de borden terecht.

Nadien ben ik enkele jaren actief geweest in de wijnwereld en ben ik nog in verschillende andere sectoren actief geweest zoals de wereld van het slaapcomfort, veiligheidsmaterialen, schoenen, etc., maar steeds vanuit mijn functie als verkoper.

In 2015 besliste ik mijn carrière volledig om te gooien en heb ik mijn eigen zaak, Ghost in a Bottle, gelanceerd. Ondertussen maak ik zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Ik blijf ook nog altijd graag experimenteren met nieuwe smaken zowel voor de creatie van nieuwe dranken als voor gerechten in de keuken.

 'Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ondernemen zit in mijn genen, maar ik heb deze drang lang onderdrukt omdat mijn kinderen nog jong waren. Rond mijn vijftigste levensjaar heb ik de stap toch durven zetten en ik ben ontzettend tevreden over mijn beslissing. Het is een droom die uitkomt: zelf nieuwe smaken ontdekken en anderen mee laten proeven van een portie geluk in hun glas!'

Onze waarden


Professionaliteit

Wat we doen, doen we goed. Daarom nemen we de tijd om te creëren, te ruiken, te proeven, te beoordelen en desnoods opnieuw te beginnen, tot we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

Innovatie

We zijn vooruitstrevend en ambitieus. We houden graag de vinger aan de pols en spelen in op de noden van de markt door nieuwe, moderne spirits te creëren, die regelmatig in de prijzen vallen.

Authenticiteit

We gaan voor echtheid, zonder franjes. Dit vertaalt zich zowel in de creatie van onze producten als de manier waarop we communiceren. We blijven graag dicht bij wie we zijn, waar we voor staan en voor wie we onze producten maken.

Passie

We doen alles met veel passie en gedrevenheid. We gaan er de volle 100% voor en werken hard om mooie producten te maken. Daar zijn we meer dan trots op!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x