No Ghost in a Bottle

Eerste Belgische, alcoholvrije spirit

Ghost in a Bottle lanceerde het No Ghost-gamma - synoniem voor geen alcohol - begin november 2018 en was daarmee de allereerste Belgische speler met een niet-alcoholische spirit.

Lekker, alcoholvrij alternatief

In deze periode organiseerden we veel degustaties bij klanten om onze producten voor te stellen. We merkten op dat meer en meer mensen zeiden: ‘Neen, dank u. Ik drink ‘niet’’, waarmee ze uiteraard bedoelden dat ze geen alcohol dronken.

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om minder of geen alcohol te drinken uit gezondheidsredenen of gewoon omdat ze dat verkiezen. Veel keuze had je dan niet: water, limonades of fruitsap waar eveneens veel suikers in zitten. We besloten dat het tijd was om deze mensen een lekker alternatief te bieden zodat ze compromisloos kunnen genieten van een heerlijk glas zonder alcohol.

De geest in de fles

Na een vakantie in Zuid-Frankrijk bleven de geuren van verse kruiden en fleurige bloesems ons achtervolgen. Ze gaven ons inspiratie om te experimenteren. Eenmaal terug thuis, ontdekten we in onze keuken een bereidingsproces waarbij je kruiden destilleert op basis van water. De smaak wordt er dan via stoom uitgehaald en wordt gebruikt voor onze dranken. De eerste No Ghost, of alcoholvrije spirit, was geboren!

Deze spirits zijn veel meer dan een alcoholvrije imitatie van alcohol. Ze hebben een verbazingwekkende complexiteit en een sterke eigen identiteit.

Je kan deze puur drinken, on the rocks, of in combinatie met bijvoorbeeld tonic.

Ontdek onze mocktails

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x