No Ghost in a Bottle

Ghost in a Bottle lanceerde het No Ghost-gamma - synoniem voor geen alcohol - begin november 2018 en was daarmee de allereerste Belgische speler met een niet-alcoholische spirit. 

Lekker, alcoholvrij alternatief

In deze periode organiseerden we veel degustaties bij klanten om onze producten voor te stellen. We merkten op dat meer en meer mensen zeiden: ‘Neen, dank u. Ik drink ‘niet’’, waarmee ze uiteraard bedoelden dat ze geen alcohol dronken. 

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om minder of geen alcohol te drinken uit gezondheidsredenen of gewoon omdat ze dat verkiezen. Veel keuze had je dan niet: water, limonades of fruitsap waar eveneens veel suikers in zitten. We besloten dat het tijd was om deze mensen een lekker alternatief te bieden zodat ze compromisloos kunnen genieten van een heerlijk glas zonder alcohol. 

Eerste Belgische, alcoholvrije spirit

In onze keuken ontdekten we tijdens een experiment een bereidingsproces waarbij we kruiden destilleerden op basis van water. De smaak wordt er dan via stoom uitgehaald en dit wordt dan gebruikt voor onze dranken. De eerste No Ghost, of alcoholvrije spirit, was geboren! 

Deze spirits zijn niet simpelweg een alcoholvrije imitatie van alcohol. Ze hebben een verbazingwekkende complexiteit en een sterke eigen identiteit. 

We kunnen met fierheid stellen dat wij als Ghost in a Bottle de eerste waren in België die alcoholvrije spirits op de markt brachten. 

Houd het vers! 

Drink alle No Ghosts na opening binnen 3 maanden op. Bewaar op een droge en koele plaats.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x