Ambr

De Geest in de fles

In 2013 waren we in Indonesië. Na het eten, nochtans super lekker, had mijn vrouw spijsverteringsproblemen. We kregen een kruidig middeltje aangereikt, met onder meer gember. Ze voelde zich meteen daarna een stuk beter. Dat intrigeerde me. 

Vlak voor Covid ging een vriendin van me naar India. Daar doen ze miraculeuze zaken in de keuken met hun kruiden; de vriendin in kwestie werd er verliefd op de Indische keuken. Na haar reis toonde ze me foto’s van markten met overal manden vol kruiden. Wat daarbij het meest in het oog sprong was de fel gele kurkuma die alom tegenwoordig was.

Ik begon meer aandacht te besteden aan de kruiden in de maaltijden wanneer ik op restaurant ging. In de Indische keuken wordt kurkuma zowat in elk gerecht gebruikt. Dat zette me aan het denken. Waarom kurkuma enkel in eten gebruiken? Ik ging zelf op ontdekking in mijn keuken, mijn favoriete werkplek wanneer ik nieuwe drankjes brouw. Na veel lekkere varianten uitgeprobeerd te hebben, bleef ik terugkomen naar een heerlijke drank met een combinatie van kurkuma, gember, en nog andere ingrediënten. Ik deel hem graag met jullie.

Meet Ambr, heerlijk voor elke gelegenheid waarbij je zin hebt in iets pittigs en exotisch. En heel passend bij exotische gerechten dus perfect voor in de keuken!

Ludwig

De zoektocht naar nieuwe smaken is onze passie. Het op de markt brengen van vernieuwende en tongstrelende dranken onze missie. Exotische keukens hebben ons altijd geboeid. Een aantal experimenten met kruiden in de keuken, legden de basis voor een nieuwe, pittige en tegelijk fruitige, alcoholvrije drank: Ambr.

Deze zonnige drank bevat kurkuma, gember en citroen, en geen alcohol. 

Ook met dit drankje positioneert Ghost in a Bottle zich als innovatief bedrijf dat mensen die geen alcohol mogen of willen drinken een gezond alcoholvrij en lekker alternatief biedt.

Ambr is verkrijgbaar in 70 cl, 35 cl en 10 cl.

Serveertip 

  • Doe 30 ml Ambr in een glas.
  • Giet er 200 ml spuitwater bij.
  • Voeg wat ijs toe.
  • Garneer met wat munt of koriander.

Spice up your life with Ambr!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x