Feliz Mindful Sparkling

De Geest in de fles

In 2017 had mijn stiefdochter groot nieuws: ze was zwanger! Ons geluk kon niet op. Dat moesten we echt in stijl vieren, dus ik haalde meteen een fles champagne uit de koelkast. Ik schonk iedereen een glas in, maar bedacht toen dat mijn stiefdochter er niet mee van kon genieten. Dat vond ik jammer want voor haar zwangerschap kon een glaasje bubbels haar altijd wel bekoren. Ik moest en zou een oplossing vinden zodat ook zwangere vrouwen - of mensen die gewoonweg geen alcohol mogen of willen drinken - ook kunnen vieren met bubbels.

Dus besloot ik opnieuw mijn keuken in te duiken. Ik verzamelde verschillende ingrediënten en ging ermee aan de slag. Door met de zuurtegraad van het drankje te spelen, verkreeg ik een nieuwe dimensie die je niet dikwijls vindt bij alcoholvrije dranken. Na veel experimenteren en proeven, ontdekte ik de ideale alcoholvrije sprankelende drank: Feliz Mindful Sparkling.

Feliz is perfect voor wie dezelfde elegante ervaring wil als een glas champagne of cava, maar dan zonder alcohol. Mijn stiefdochter is alvast laaiend enthousiast! En wij hopen op nog meer kleinkinderen…


Feliz is een nieuw, 100% Belgisch, ready-to-drink, sprankelend aperitief, verkrijgbaar in 2 varianten: Feliz Rosé, op basis van bloemen en frambozen, en Feliz Herbal, op basis van kruiden en appel.

Feliz bevat kwalitatieve zuren door natuurlijke fermentaties en eerlijke ingrediënten, en slechts een minimum aan suiker. Het bevat dan ook weinig calorieën. Het wordt door proevers omschreven als verfrissend, complex en verrassend, met een evenwichtige afdronk. 

Het is het eerste drankje in zijn categorie: mindful sparkling, zonder druiven, en met een minimum aan suiker. Feliz biedt dus net als het No Ghost-gamma een heerlijk alternatief voor mensen die van een elegante ervaring houden, maar geen alcohol wensen te drinken. 

Feliz is verkrijgbaar in 33 cl.

Serveertip 

Feliz komt het best tot zijn recht gekoeld en geserveerd in een champagneglas. De gloednieuwe drank is bedoeld om puur te drinken, zonder garnituur, zonder ijs, en niet gemixt met andere dranken.

Geniet van de stijlvolle en sprankelende ervaring!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x