Feliz Mindful Sparkling

De Geest in de fles

In 2017 had mijn stiefdochter groot nieuws: ze was zwanger! Ons geluk kon niet op. Dat moesten we echt in stijl vieren, dus ik haalde meteen een fles champagne uit de koelkast. Ik schonk iedereen een glas in, maar bedacht toen dat mijn stiefdochter er niet mee van kon genieten. Dat vond ik jammer want voor haar zwangerschap kon een glaasje bubbels haar altijd wel bekoren. Ik moest en zou een oplossing vinden zodat ook zwangere vrouwen - of mensen die gewoonweg geen alcohol mogen of willen drinken - ook kunnen vieren met bubbels.

Dus besloot ik opnieuw mijn keuken in te duiken. Ik verzamelde verschillende ingrediënten en ging ermee aan de slag. Door met de zuurtegraad van het drankje te spelen, verkreeg ik een nieuwe dimensie die je niet dikwijls vindt bij alcoholvrije dranken. Na veel experimenteren en proeven, ontdekte ik de ideale alcoholvrije sprankelende drank: Feliz Mindful Sparkling.

Feliz is perfect voor wie dezelfde elegante ervaring wil als een glas champagne of cava, maar dan zonder alcohol. Mijn stiefdochter is alvast laaiend enthousiast! En wij hopen op nog meer kleinkinderen…

Feliz is een 100% Belgisch sprankelend aperitief zonder alcohol, verkrijgbaar in 2 varianten: Rosé en Blanc. Feliz bevat kwalitatieve zuren dankzij shrub en is arm aan suiker en calorieën. Het wordt door proevers omschreven als verfrissend, complex en verrassend, met een evenwichtige afdronk.

Feliz Rosé, op basis van bloemen en rood fruit, heeft een lichtroze kleur en een zachte pareling in het glas, de neus onthult elegante toetsen van framboos en munt en heeft een sappig mondgevoel. Feliz Blanc is op basis van appel en subtiele kruiden, met een licht strogele kleur en fijne speelse bubbels in het glas. Het bouquet is verleidelijk met toetsen van appel, yuzu en fijne kruiden. 

Feliz biedt een heerlijk alternatief voor mensen die van een elegante ervaring houden, maar geen alcohol wensen te drinken. Wie voor Feliz kiest, kiest voor Feestelijk, Elegant, Licht, Innovatief en Zinderend.

Feliz is verkrijgbaar in 37,5 cl. en in 75 cl.

Serveertip 

Feliz komt het best tot zijn recht gekoeld en geserveerd in een champagneglas. De gloednieuwe drank is bedoeld om puur te drinken, zonder garnituur, zonder ijs, en niet gemixt met andere dranken.

Geniet van de stijlvolle en sprankelende ervaring!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x