Pers

Ben je journalist en heb je een vraag? 

Neem dan contact op met Aurélie Decoster bij Luna: 0495 59 38 00 / aurelie@luna.be

Let wel: we kunnen je alleen verder helpen wanneer je journalist bent! Voor andere zaken, gelieve via het contactformulier te gaan. 

Ghost in a Bottle lanceert Ambr: exotisch, alcoholvrij en suikerarm

Een duik in de Oosterse keuken met dit pittig drankje Brussel, 19 mei 2021 – Het Hoeilaartse Ghost in a Bottle lanceert een nieuw, kruidig en exotisch drankje: Ambr. Het Oosterse kurkumadrankje met gember bevat geen alcohol en slechts weinig suiker. Met dit drankje voegt Ghost in a Bottle een vijfde alcoholvrij alternatief toe aan zijn lijstje.

Lees meer

Ghost in a Bottle wint goud met Bordeaux Cask Rum

Gouden award voor Ghost in a Bottle bij de World Rum Awards in Londen Hoeilaart, 5 mei 2021 – Ghost in a Bottle, innovator in dranken, wint de World Rum Awards 2021 in de categorie ‘Column still’ met zijn Bordeaux Cask Rum. Dit is ondertussen de derde award die Ghost in a Bottle op zijn palmares heeft staan. De drankenproducent won al eerder een award met een andere rum, en viel ook al in de prijzen met zijn allereerste gin.

Lees meer

Nieuwe apero: Feliz, alcoholvrije bubbels en eerste mindful sparkling drankje

Een duik in de Oosterse keuken met dit pittig drankje. Verrassend nieuw smakenpalet en bijna geen suiker, voor de bewuste drinker. Brussel, 14 december 2020 – Het Hoeilaartse Ghost in a Bottle en El Gusto Loco uit Boom slaan de handen in elkaar en lanceren een nieuw, ready-to-drink, sprankelend aperitief: Feliz. Het is met name het eerste drankje in zijn categorie: mindful sparkling, zonder druiven, en met bijna geen suiker. Het moet dan ook de referentie worden qua alcoholvrije aperitieven.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x